Management Inzicht en Management Vaardigheden (algemeen)

IvO Nederland is het deel van Allign, dat binnen uw professionaliseringstraject zorg draagt voor het aanreiken van alle benodigde Management Inzicht en Management Vaardigheden voor alle lagen binnen uw organisatie. 

Hierbij maken wij onderscheid tussen discipline/functie-onafhankelijke (management) inzichten en vaardigheden (het domein van de organisatiecompetenties / Organizational Excellence) en (management) inzichten en vaardigheden die wél discipline en/of functiespecifiek zijn (het domein van Functional Excellence). 

Onze TOP/STEP leertrajecten bewegen zich geheel in het domein van Organizational Excellence. Het zijn op de rollen in de verschillende lagen van uw organisatie toegespitste leertrajecten. Hierin wordt voor iedereen het benodigde spelinzicht en rolinzicht aangeleverd. Ook wordt er gewerkt aan een set basisvaardigheden die iedereen die een bepaalde rol binnen uw organisatie vervult nodig heeft. 

Mocht er voor bepaalde spelers een meer dan gemiddeld niveau van  bepaalde Organizational Excellence inzichten en vaardigheden vereist zijn, dan leveren wij dit aan als TOP/STEP verdiepingslagen (OE-verdieping) of als enkelvoudige competentietraining. 

Onze Masterclasses / Bewustwordings sessies zijn verdiepingslagen m.b.t. inzicht in specifieke onderwerpen en managementdomeinen. 

Alle echte Functiespecifieke individuele opleidingen en trainingen zijn ondergebracht in “FE-leertrajecten”.

Hierbij moet u ondermeer denken aan Prince2 trajecten voor projectleiders , APICS trainingen voor supply chain functionarissen of Communicatiemanagement voor communicatiemanagers. Deze trainingen onderscheiden zich van het vergelijkbaar aanbod van andere leveranciers in de aansluiting die wij creëren in ‘taal’ en definities met alle andere leertrajecten binnen uw Integrale Workforce Professionaliseringsprogramma.

Bij dergelijke trajecten bieden wij ook via onze Members of Allign de mogelijkheid tot certificering.